Profil

A rejoint le : 25 sept. 2022

À propos
0 J'aime reçus
0 Commentaires reçus
0 Meilleur commentaire

Jeg har ikke set toppen af det potentiale, der er i truppen endnu. Vi kommer til at udvikle os over tid. Det kan sådan et gruppespil være med til. – Derfor tror jeg, vi kommer til at se nogle præstationer, hvor vi pludselig løfter vores barre, som folk måske ikke havde forventet, spår Thorup. FCK’s kamp mod Dortmund fløjtes i gang tirsdag klokken 18. 45. Dortmund-træner fremhæver fire FCK-spillere før CL-brag Dortmund-træner Edin Terzic mener, at FC København har et godt miks af spillere med erfaring og unge talenter med sult. Borussia Dortmund indleder tirsdag gruppespillet i Champions League på hjemmebane mod FC København.

Se sport online - Livestream & on demand - EurosportSendes nuPremiumOlympic GamesHall of Fame Sydney 2000Kan ses nuPremiumSnookerEuropean MastersFinaleKan ses nuStream Topsport på EurosportAbonner nuMere informationKommendeWielrennenMilaan-San RemoWorld Tour01:30-03:00SnookerEuropean MastersFinal01:31-03:00CyclingTour of FlandersMen03:00-05:00SnookerWK Snooker | SheffieldFinale03:00-05:30Olympic GamesHall of Fame Athens 200405:00-06:00WielrennenRonde van VlaanderenWorld Tour05:30-07:30SnookerWorld Mixed Doubles06:00-08:00Olympische SpelenHall of Fame | Athene 200407:30-08:30ClimbingClimbing Show08:00-08:30CyclingBinche-Chimay-BincheWomen08:30-09:15Mest populære3F Superliga18-årige Schjelderup spillede hovedrolle i topopgør: Drømmemål satte tyk streg under FCN-sejr00:01:213F SuperligaLerager gjorde honnør til Neestrup efter kampafgørende kasse: Det kommer fra tidligere i karrieren00:01:233F SuperligaHighlights: FC Nordsjælland ydmygede Randers FC i topopgør allerede efter 12 sekunder00:04:053F SuperligaForfærdet Ole Palmå om den seneste fanballade: Det kan aldrig nogensinde blive legitimt00:05:013F Superliga”Brøndby kan risikere at rykke ud af Superligaen” – Gravesen nervøs på Brøndbys vegne00:02:563F Superliga”Den grøn-hvide rotte vil smælde” – Se Viborg og FCM’s storslåede derbytifoer her00:01:363F Superliga12 sekunder skulle der til: FC Nordsjælland skaber endnu en gang et vanvittigt hurtigt mål00:01:193F SuperligaUwe Rösler om kontroversiel FCK-scoring: Jeg er virkelig oprevet - hvorfor har vi VAR? 00:02:453F Superliga”Profit er godt, men værdier og kultur er vigtigere” – Sydsiden med klar besked til Jan Bech00:01:113F SuperligaForløsning i Parken: Lerager scorer minutter efter indskiftning – men begik han frispark kort inden? 00:01:423F Superliga”Det fylder stort set ingenting” – Niels Frederiksen lader sig ikke påvirke af uro uden for banen00:02:123F SuperligaPalmå om potentiel ny investor i Brøndby: Respekt og anerkendelse af klubbens værdier er afgørende00:01:453F SuperligaSkuffet Vallys efter Lyngby-opgør: Svært at tænke på andet, end at vi ikke får tre point00:01:553F SuperligaJacob Neestrup efter debut i FCK-trænersædet: Jeg følte mig tilpas i rollen00:03:473F SuperligaHighlights: Vild målfest på Vestegnen, da Brøndby IF og Lyngby BK delte pointene00:07:083F Superliga”Alt det bedste til dig og familien, Ohi” – Sydsiden sender varme tanker til Ohi Omoijuanfo00:00:583F SuperligaHalvvejs i grundspillet: Bischoff og Gravesen kommer med forudsigelser om top 600:05:083F SuperligaNiels Frederiksen om defensive dødbolde: For sløjt og for dårligt00:01:113F Superliga17-årige Aske Andresen fik debut for Silkeborg: Det var en kæmpe oplevelse00:01:203F Superliga”Jeg føler, jeg har bevist mig i FCK – men man ved, man skal være bedre” – Lerager efter tre point00:01:10Seneste - GratisSport”Vinder man to etaper, har man gjort det godt” – Radio Tour blåstempler Vingegaard i Kroatien00:01:51SportWarner Bros.

Manchester City live resultater, program og resultat - Fodbold dongqiudicom

Manchester City live resultater (og gratis video streaming på nettet), program og resultat fra alle Fodbold turneringer som Manchester City har

I Champions League-gruppespillet står de danske mestre overfor Manchester City, Dortmund og Sevilla. Tirsdag tager FC København hul på Champions League-gruppespillet, og det kan meget vel blive starten på et svært efterår i Europa for de danske mestre. Sådan lyder vurderingen fra TV 2 SPORTs fodboldekspert Mads Junker. – FCK er klar underdog i gruppen. Manchester City er den klare favorit til at tage én af de to pladser videre fra gruppespillet, og så må Dortmund komme efter dem. Selvom videre avancement i Champions League ser svært ud, så mener Junker, at der er mulighed for tredjepladsen, som giver adgang til slutspillet i Europa League.

Manchester Citys skræmmende kollektiv imponerer FCK-træner yoozhibocom zhongchao

Jacob Neestrup har været træner i FCK i to uger, og onsdag står han i spidsen for klubben mod det måske mest formstærke hold i

Så må vi se, hvad det bringer, siger Thorup. FCK-træner lægger sig ikke ned Mens Dortmund er fast bestanddel af Champions League år efter år, har FCK deltaget fem gange siden 2006 og senest for seks år siden. – Tallene og statistikkerne siger jo, hvad det er, vi er oppe imod. Men vores mål er at komme i flere gruppespil.

FCK vil lukke Haaland ned: Kigger på karakteristika - Bold liveqtxcom

FC København-træner Jacob Neestrup sætter ord på, hvordan løverne vil lukke ned for Manchester City-bomberen Erling

Manchester Citys skræmmende kollektiv imponerer FCK-træner 163com

Manchester City er et klassehold, uanset hvem de spiller med, siger Jacob Neestrup, som mener, at man for ofte fokuserer på enkelte spillere

Cheftræner Edin Terzic og profilen Marco Reus udtrykte på mandagens pressemøde respekt for de danske gæster. – I Champions League findes der ikke nogen hold, der ikke har fortjent at være der. – FCK har ikke været med siden 2016, og jeg forventer, at de vil spille med stor lidenskab og eufori, siger Terzic. Cheftræneren fortæller, at han har talt med Dortmunds danske U19-træner, Mike Tullberg, samt den tidligere assistent i FC Nordsjælland, tyske Otto Addo, om den danske modstander. – Jeg har set alle deres kampe i den her sæson, og så jeg har fået lidt baggrundsviden fra Tullberg og Addo, der også har været i dansk fodbold, siger Terzic. Derudover udpeger Terzic tre styrker ved FCK. Dortmund-træneren mener, at de danske gæster har fået sammensat en god blanding af erfarne spillere og unge talenter. – De har en god akse med Carlos Zeca, Rasmus Falk plus Andreas Cornelius, der er kommet til, og målmanden Mathew Ryan. De er alle omkring 29-30 år og erfarne.

Se FC København vs Dortmund live stream direkte på nettet gratis 6. 9. 2022Dortmund-stjerne har flere CL-kampe end hele FCK Det bliver ikke på rutinen, at FC København skal besejre Dortmund i Champions League, erkender Jess Thorup. Forskellen på FC København og Borussia Dortmund er stor, når det kommer til erfaring i Champions Leagues gruppespil. Borussia Dortmund – FC København i TV & Live Stream 🔴Watch Live▶️ Dortmund – FCK Live Tæller man alle FCK-spillernes antal kampe i gruppespillet sammen, når man akkurat op på 50. Dertil kommer et enkelt mål fra Andreas Cornelius.

FCK-keeper: Vi kan skabe livslangt minde mod City - AmagerLIV yataifccn ytzq_sj

Kampene i Superligaen er vigtigere for FCK end kampene mod Manchester City i Champions League, siger

Til sammenligning har Dortmund-angriberen Marco Reus alene spillet 56 kampe og scoret 21 mål. FCK-træner Jess Thorup anerkender, at Dortmunds rutine kan blive en faktor i den første gruppekamp. Men han understreger, at der er mange andre faktorer i spil i tirsdagens fodboldkamp på tysk grund. – Det handler ikke om, hvor mange kampe vi kommer ind med, eller hvor store underdogs vi er. Vi kommer med det allerbedste, vi har.

Man City i TV stream - Tid, kanal, program | TVsporten.dk 519dcom 足球直播

TVsporten giver dig alle kanaler og TV-tider for Man City. Live Score You can toggle Live Scores displaying Manchester City i TV og Live

Det er det, vi som hold og individuelt lærer noget af. – For os handler det om at gå ud og vise, at vi er berettiget til at være en del af det her selskab, fastslår Thorup. FCK skal oftest igennem kvalifikationen for overhovedet at komme i gruppespillet. I år vandt FCK sammenlagt 2-1 over det tyrkiske mesterhold, Trabzonspor og nåede gennem nåleøjet. – Vi har fuldt fortjent kvalificeret os over to kampe mod Trabzonspor til det her. Nu skal vi tage næste skridt, og det hedder gruppespil. – Det er seks kampe, og den første er ude mod Dortmund, hvor vi skal forsøge at få noget ud af det. Ikke i tvivl om sin rolle – Jeg er med på, vi er underdogs, og folk efterlader os ikke mange chancer.

FCK Live Stream: Se Kampen Online her! Man City – FCK Live Stream Du kan live streame hele kampen mellem Manchester City og FC København på nettet! FC København spiller onsdag aften på udebane imod Manchester City i Champions League. Danskerne kom på tavlen i sidste runde, da de spillede 0-0 hjemme i Parken imod Sevilla, men nu venter der en helt anden og meget sværere kamp i Manchester. Det er den første europæiske kamp for cheftræner Jacob Neestrup, der netop har overtaget efter Jess Thorup. Han skal i sin første kamp stå overfor en af verdens største og mest vindende trænere i Pep Guardiola, hvilket selvfølgelig bliver en stor oplevelse. FCK kan tabte femte udekamp på stribe FC København har fået en historisk dårlig start på Superligaen, hvilket også medførte en fyring af Thorup. Særligt på udebane har præstationerne været dårlige, og de har tabt de seneste fire udekamp imod FC Nordsjælland, Borussia Dortmund, OB og FC Midtjylland.

FCK rejser til Manchester uden Falk og Boilesen | stiften.dk financesinacomcn

FC København er svækket til den i forvejen meget vanskelige udekamp mod Manchester City i Champions League. Hverken Rasmus Falk eller